Diensten

Onze Diensten

Zoekt u een gemotiveerde syndicus of rentmeester die zich volledig wil inzetten voor uw zaak?

Onze Dienstein

Ontdek hier de diensten die wij aanbieden.

Technische dienst

Wij beschikken (nog) niet over een eigen technische dienst. Wel hebben we een goede relatie met een aantal technici, klusjesmannen en firma’s wat maakt dat er toch op tijd kan opgetreden worden bij technische problemen van welke aard dan ook.

Ontdek Meer

Wachtdienst

De wachtdienst van Vastgoedbeheer “in goede handen” is 24/7 bereikbaar, het hele jaar door voor klanten met hoogdringende technische problemen al dan niet van gemeenschappelijke aard.

Ontdek Meer

Syndicus

De syndicus is het wettelijk uitvoerend orgaan van de rechtspersoon, die middels wettelijke, statutaire, deontologische en conventionele opdrachten, als enige aansprakelijke instaat voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, dat uitsluitend bestaat in “het behoud en het beheer van het betreffende gebouw”. 

Ontdek Meer

Rentmeester

Daar waar de syndicus de vereniging van mede-eigenaars vertegenwoordigt en belast is met het specifieke beheer van de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom, is de rentmeester verantwoordelijk voor het beheer en het optimaal rendement van privatieve eigendommen / kavels.

Ontdek Meer

Rentmeester Voor Uw Eigendom
In Hasselt En Limburg

Wat?

Vooreerst leggen wij ons toe op het syndicusschap en daarnaast stellen we ons ook voor als rentmeester voor de mede-eigenaars die hun appartement(en) wensen te verhuren.

Waar?

Onze actieradius situeert zich in een straal van ongeveer 30 km rond Hasselt. Dit laat ons toe om geregeld de residenties die we beheren te bezoeken en te interveniëren indien nodig.

Hoe?

Ons beheer verloopt volledig geïnformatiseerd met behulp van een speciaal daartoe ontwikkeld pakket. Dit laat ons toe op correcte wijze en overzichtelijk te werken.

IN DE KIJKER

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over één van onze programma's of diensten. Wij helpen je graag verder. 

Contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail