Over ons

Over Ons

Maak kennis met Vastgoedbeheer "in goede handen".

vastgoedbeheer tot uw dienst

Frans Paquay, oprichter van Vastgoedbeheer “in goede handen”, startte zijn onderneming op 1 oktober 2015 als syndicus van flatgebouwen. 

Hij beheert verschillende appartementsgebouwen en combineert zijn dertigjarige ervaring in de financiële sector met zijn vastgoedexpertise. Na zijn bachelor Informatica-systeemanalyse rondde hij de cursus Vastgoedmakelaar en Vastgoedexpert met succes af bij Syntra Limburg. Nadien volgde hij diverse vervolmakingsopleidingen bij V.I.VO. en U.V.S.

Vastgoedbeheer "in goede handen", alias Syndicus Hasselt, woont regelmatig diverse vervolgopleidingen, symposia en studiedagen bij om bij te blijven in de steeds veranderende wereld van het vastgoed. Denk maar aan de nieuwste ontwikkelingen qua veiligheid, verwarming, isolatie, materialen, storingen oplossen en reglementeringen. 

Klanten kennen Frans als correct, gedreven en met aandacht voor zowel de collectieve als de individuele belangen.

SYNDICUS EN RENTMEESTER IN HASSELT

Wat?

Vooreerst leggen wij ons toe op het syndicusschap en daarnaast stellen we ons ook voor als rentmeester voor de mede-eigenaars die hun appartement(en) wensen te verhuren.

Waar?

Mijn actieradius situeert zich in een straal van ongeveer 30 km rond Hasselt, onze standplaats. Dit laat ons toe om geregeld de residenties die we beheren te bezoeken en zeker voldoende snel te interveniëren indien nodig. Hasselt is centraal gelegen in Limburg en voor elkeen vlot bereikbaar.

Hoe?

Ons beheer verloopt volledig geïnformatiseerd met behulp van een speciaal daartoe ontwikkeld pakket. Dit laat ons toe op correcte wijze en overzichtelijk te werken. Elke mede-eigenaar, die dit wenst, kan via internet toegang hebben tot de gegevens van zijn kavels die wij beheren.

Dit zelfs met 1 toegang indien het meerdere residenties betreft. Deze informatie omvat het geheel van het administratieve, financiële en technische beheer. Dit is het E-portaal op deze website. Wij streven volledige transparantie na.

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar regio Hasselt?

Frans Paquay, erkend vastgoedmakelaar-syndicus van Vastgoedbeheer “in goede handen” staat in voor het dagelijkse beheer van uw eigendom als syndicus én rentmeester.

maak nu een afspraak

IN DE KIJKER

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over één van onze programma's of diensten. Wij helpen je graag verder. 

Contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail