Home

uw syndicus En
Rentmeester in Hasselt

Zoekt u een betrouwbare partner voor het financieel en technisch beheer van uw onroerend goed?
Dan is Vastgoedbeheer "in goede handen" zeker uw partij.

Ruime Ervaring In De
Financiële- en Vastgoedsector

Frans Paquay is sinds 1 oktober 2015 actief als syndicus. Hij beheert verschillende appartementsgebouwen en combineert zijn dertigjarige ervaring in de financiële sector met zijn vastgoedexpertise. Hij rondde de cursus Vastgoedmakelaar en Vastgoedexpert met succes af bij Syntra Limburg. Nadien volgde hij diverse vervolmakingsopleidingen bij V.I.VO. en U.V.S. Vastgoedbeheer In Goede Handen, alias Syndicus Hasselt, opereert onder het BIV-nummer 510.725. Klanten kennen Frans als correct, gedreven en met aandacht voor zowel de collectieve als de individuele belangen.

Van zodra er twee of meer verschillende eigenaars in een appartementsgebouw zijn, moet er een syndicus worden aangesteld. De syndicus is veel meer dan een conciërge. Zo’n syndicus moet dan ook over een BIV-nummer beschikken en treedt op als wettelijke vertegenwoordiger van de VME (vereniging van mede-eigenaars). Ook Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' te Hasselt staat de VME bij in het beheer en het behoud van het gebouw.

Meer over ons

Vastgoedbeheer “in goede handen”

Vastgoedbeheer “in goede handen” werd opgericht in 2015. Frans Paquay spits zich toe op het professionele beheer van appartementsgebouwen in mede-eigendom na jarenlange ervaring als syndicus in het eigen gebouw.

Onze Diensten

Zoekt u een gemotiveerde syndicus of rentmeester die zich volledig wil inzetten voor uw zaak? Ontdek hier de diensten die wij aanbieden.

Technische dienst

Wij beschikken (nog) niet over een eigen technische dienst. Wel hebben we een goede relatie met een aantal technici, klusjesmannen en firma’s wat maakt dat er toch op tijd kan opgetreden worden bij technische problemen van welke aard dan ook.

Ontdek Meer

Wachtdienst

De wachtdienst van Vastgoedbeheer “in goede handen” is 24/7 bereikbaar, het hele jaar door voor klanten met hoogdringende technische problemen al dan niet van gemeenschappelijke aard.

Ontdek Meer

Syndicus

De syndicus is het wettelijk uitvoerend orgaan van de rechtspersoon, die middels wettelijke, statutaire, deontologische en conventionele opdrachten, als enige aansprakelijke instaat voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, dat uitsluitend bestaat in “het behoud en het beheer van het betreffende gebouw”. 

Ontdek Meer

rentmeester

Daar waar de syndicus de vereniging van mede-eigenaars vertegenwoordigt en belast is met het specifieke beheer van de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom, is de rentmeester verantwoordelijk voor het beheer en het optimaal rendement van privatieve eigendommen / kavels.

Ontdek Meer

Bent U Op Zoek Naar Een Vastgoedmakelaar In Regio Hasselt?

Frans Paquay, erkend vastgoedmakelaar-syndicus van Vastgoedbeheer “in goede handen” staat in voor het dagelijkse beheer van uw eigendom als syndicus én rentmeester.

maak nu een afspraak

Rentmeester Voor Uw Eigendom
In Hasselt En Limburg

Wat?

Vooreerst leggen wij ons toe op het syndicusschap en daarnaast stellen we ons ook voor als rentmeester voor de mede-eigenaars die hun appartement(en) wensen te verhuren.

Waar?

Onze actieradius situeert zich in een straal van ongeveer 30 km rond Hasselt. Dit laat ons toe om geregeld de residenties die we beheren te bezoeken en te interveniëren indien nodig.

Hoe?

Ons beheer verloopt volledig geïnformatiseerd met behulp van een speciaal daartoe ontwikkeld pakket. Dit laat ons toe op correcte wijze en overzichtelijk te werken.

IN DE KIJKER

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over één van onze programma's of diensten. Wij helpen je graag verder. 

Contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail